Захисники тварин вимагають 5 років ув’язнення для живодера О. Ведули (ФОТО)

З банером справа - Олег Андрос, учасник акції

Акція 13 лютого біля Святошинського районного суду м. Києва зібрала усі покоління зоозахисних активістів та небайдужих громадян, представників практично усіх громадських організацій всеукраїнського та київського рівня, причетних до зоозахисту, депутатів Верховної Ради України та журналістів.

Під скандування громадськості з вимогами найсуворішого покарання суддя Людмила Косик оголосила, що наступне засідання по справі О. Ведули та його подільника відбудеться 22 лютого 2012 р. о 14:30. В цей же день відбудеться наступна акція за справедливий вирок О. Ведулі та його подільнику.
СВЖ “Природа над усе” дякує учасникам ініціативної групи “Стоп зооциду”, яка діяла в Києві у 2010 р., за ефектний банер з лозунгами “Вільна тварина – вільна людина” та “Життя без жорстокості”. Він був розміщений активістами Спілки біля входу до суду та здаля привертав увагу.Загалом акція зібрала більш ніж 100 учасників (за деякими оцінками, 200). Фото вбитих собак та лампадки довелося ставити на підвіконння та на тротуар, учасники з фото та лозунгами проти живодерства розтягнулися уздовж вулиці Жилянської. Перша частина акції на вулиці пройшла без скандувань, аби не заважати суду, після оголошення про закінчення засідання люди почали гучно вимагати «шкуродерів — на нари!».

Детальніше про справу О. Ведули та  про вимоги пікетувальників читайте тут.

Фото Олега Андроса, Марини Ляпіної, Олександри Ізотової.

Leave a Comment

Filed under Uncategorized

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.