Акція «За справедливий вирок живодеру Ведулі» — 13 лютого 2012 року, 15:30, вул. Жилянська, 142, Святошинський районний суд

Акція «За справедливий вирок живодеру Ведулі» — 13 лютого 2012 року, 15:30, вул. Жилянська, 142, Святошинський районний суд.

Дата та час: 13 лютого 2012 року, 15:30.

Місце: Київ, вул. Жилянська, 142, Святошинський районний суд.

13 лютого 2012 р. у Святошинському районному суді м. Києва розпочнеться розгляд справи київського маніяка та живодера 19-річного Олексія Ведули, який з особливою жорстокістю та цинізмом вбив понад 100 безпритульних собак, знімав свої злочини на відео та розміщував ці кадри в інтернеті.

Під час засідання перед будівлею суду проходитиме акція в підтримку справедливого вироку живодерові Ведулі.

Громадськість доклала чимало зусиль до того, щоб цей процес відбувся. Тепер ми вимагаємо справедливого вироку садистові.

Наші вимоги:

1. До суду: присудити Ведулу до максимального терміну покарання, передбаченого статтею 300 КПК України «Ввезення, виготовлення або розповсюдження творів, що пропагують культ насильства і жорстокості» — 5 років позбавлення волі.

2. До Верховної Ради: внести зміни до Кримінально-процесуального кодексу України з метою зробити покарання за знущання над тваринами більш жорстким (наразі стаття 299 «Жорстоке поводження з тваринами» передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців).

3. До МВС: розслідувати діяльність організованих злочинних угруповань, що ведуть фізичне знищення безпритульних тварин, координують свої зусилля в інтернеті, зокрема на сайті vreditelyam.net, а також пропагують насильство та жорстокість.

Звернутися до Інтерполу щодо блокування цього злочинного інтернет-ресурсу.

4. До всіх органів влади: зупинити фашистський рух, що набирає обертів в Україні та закликає до насильства щодо тварин та осіб без постійного місця проживання.

Акцію організовано Facebook-групою «Земляни» та Форумом захисту безпритульних тварин.

Під час акції буде проведено перфоманс в пам’ять про знищених садистом тварин.

Контактні особи:

Вікторія Світлова +38 050 669 52 29

Анастасія Малишева: +38 097 2349349

Юлія Остромогильська: +38 067 909 16 53

Докладніше по суті питання читайте тут.

Зустріч Вконтакті.

Група на Фейсбуці.

Зустріч на Фейсбуці.
Зразки листівок для поширення.

3 комментария

Filed under Uncategorized, Новини

3 Responses to Акція «За справедливий вирок живодеру Ведулі» — 13 лютого 2012 року, 15:30, вул. Жилянська, 142, Святошинський районний суд

  1. alisa

    Наказать ублюдка!

  2. Требую 5 лет срока колонии строго режима. А если нет то самосуд!

  3. Катрин

    Я считаю, что нужно требовать ПОКАЗАТЕЛЬНОГО ПУБЛИЧНОГО ВСЕУКРАИНСКОГО процесса суда! Я не знаю КУДА обращаться по этому поводу, но было бы хорошо, чтобы ВСЕ КАНАЛЫ вели ПРЯМУЮ ТРАНСЛЯЦИЮ ИЗ ЗАЛА СУДА, чтобы было ВСЕНАРОДНОЕ обсуждение этого преступления перед человечность. А 5 лет — извини те, мало такому ВЫРОДКУ — он лишил себя человеческого статуса, его нужно отдать на опыты в лабораторию на изучение, как подопытную мышь ( хотя и мышей мне жалко сильно).
    По-славянски: ПУБЛИЧНЫЙ ПРОЦЕСС, в это обсуждение должны участвовать все. И ВОЛЯ НАРОДА ( думаю, будет верной: лишить этого выродка права именоваться человеком )..
    Через 5 лет он выйдет маньяком-убийцей.. людей.. Такой просто не должен быть в человеческом обществе. Пусть работает на рудниках..

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.