Ангеліна Яр. «Священний сад бабусі Анастасії» (збірка)

Спілка вільних журналістів «Природа над усе» презентує збірку повістей і оповідань Ангеліни Яр «Священний сад бабусі Анастасії».

Книга опублікована у 2013 році київським видавництвом «Бізнесполіграф». Ми надаємо Вам можливість безкоштовно скачати її в електронному вигляді.

Віддячити авторці ви можете, купивши у неї цю або інші книги. Для контактів: angelika.komarova at gmail.com

Скачати книгу «Священний сад бабусі Анастасії» у форматі pdf.


Про повість «Мій білий невільник», яка увійшла до збірки

У світі є чимало істот, які здатні співчувати і рятувати. Істот, які створюють захисне коло любові й турботи. Серед них є не лише люди, а й тварини, обдаровані від природи духовними якостями.

Таким був кіт Ельф, який зумів трансформуватися з примхливого звіра на великодушного й милосердного помічника людини. За своє вісімнадцятирічне перебування на Землі кіт Ельф подарував океан любові не лише людям, а й своїм знедоленим побратимам.

Діяльність СВЖ «Природа над усе» з практичного зоозахисту пов’язана з ім’ям цього незвичайного кота. Ельф допомагав гуртуватися навколо своїх господарів людей, що співчувають безпритульним тваринам. В домі, де мешкав кіт Ельф, знаходило притулок чимало представників котячого племені, а також птахів та собак. Ельф позитивно впливав на адаптацію знайд, ставав їм справжнім учителем. Вони переймали його шляхетність і ще щось таке, що допомагало їм відшукати нових господарів.

Кіт Ельф за життя неодноразово бував героєм телесюжетів, з нього писали портрети, присвячували йому вірші. По його смерті була написана повість «Мій білий невільник», яка є не лише хронописом його життя, а й філософським роздумом на тему свободи, любові та смерті. Ці категорії, як доводить повість, поєднують долі людей та тварин.

На думку редколегії СВЖ «Природа над усе», повість гідно представляє сучасну анімалістичну українську прозу. Видання збірки «Священний сад бабусі Анастасії», до якої увійшла повість, поклало початок благодійному фонду «Кіт Ельф та його друзі».

Приймаємо пропозиції щодо фінансування другого видання цієї книги та інших творів членів СВЖ «Природа над усе».

Редколегія СВЖ «Природа над усе».

Фото Едгара Гостяєва.

Leave a Comment

Filed under Анжелика Комарова, Наше творчество

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.