Наш сайт оновлено!

Russian

Наш сайfrog for headerт повертається. Отже, Спілка вільних журналістів «Природа над усе».

Це майданчик, яку заснували ми, два романтика і ідеаліста – Анжеліка Комарова (Angelina Yar) та Олег Андрос. Настане час, коли можна буде написати «журналістів і не тільки». 🙂 Але основне покликання нас, засновників, – писати, знімати і взагалі творити, а професія журналіста об’єднує ці види діяльності. Ми не політики, ми всього-навсього активно висловлюємо свою думку в політичному процесі заради блага тварин і природи. Наше кредо – самоорганізація, горизонтальне управління і безлідерність.

Тобто Анжеліка – автор ідеї та натхненник, але цурається лідерства та вождизму. 🙂

Інтернет-майданчик створений для координації та обміну інформацією з основних зоозахисних питань України. У перспективі – і світу, звичайно. 🙂

Ми є партнерами Інформаційно-аналітичного бюро адвокатів тварин ІАБ, всі їхні матеріали будуть з’являтися у нас і навпаки.

Запрошуються до співпраці адекватні (!) активісти та ентузіасти, не схильні до хамства і агресивним конфліктів.

Так, у цьому колективі всі ми різні, у нас різні політичні погляди і уявлення про те, що таке захист тварин і природи. Але ми говоримо вголос про ці розбіжності і приймаємо рішення консенсусом.

Нас не фінансують політики. Кошти ми готові отримувати з рук людей і організацій, які поділяють наші погляди і не помічені в неприйнятних, з нашої точки зору, вчинках.

Крім просвітництва, ми не могли уникнути і практичної діяльності у сфері зоозахисту, щоб наші слова і справи не відставали один від одного.

Наші дочірні проекти – група допомоги бездомних котам Київського зоопарку (Фейсбук, Вк) і сайт про культуру Kyiv.in.ua (у процесі рестарту, потрібні розробники).

Для нашого сайту потрібні насамперед модератори та редактори новин. Наша громадська ініціатива потребує не тільки сайту, але й ведення сторінок в соцмережах, зустрічей офф-лайн (для початку – київських активістів) і заходів культурно-просвітницького характеру.

На сайті з’явиться абсолютно новий розділ – «Благодійний магазинчик». Ми постійно в пошуку благодійних коштів, які ми витрачаємо на годування, лікування та стерилізацію безпритульних тварин. А коли мова піде про масові культурні заходи – і на їх організацію. Тому пропонуємо купити хендмейд-сувеніри від наших волонтерів, наші книги і музику.

Пишіть і телефонуйте нам!

E-mail: [email protected], +38 (097) 502-75-51 (Олег), +38 (067) 583-70-89.

Сторінка на Фейсбук.

Сторінка Вк.

Leave a Comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.