Толока «Котячий дім» в Київському зоопарку

Друзі! Супергарні новини на котячому фронті!!!

25 жовтня 2014 р. з успіхом пройшла ТОЛОКА “КОТЯЧИЙ ДІМ” в Київському зоопарку. На запрошення відгукнулося 15 волонтерів, газета “Сегодня” та ТРК “Київ”.
Зробили усе, що було заплановано: вимели, вичистили частину приміщення старого мавпятника, вистелили підлогу деревиною, поґрунтували стіни, поприбирали різний непотріб навколо. І найголовніше: виготовили теплі просторі будиночки для котів. Видно було, що працювали професіонали, майстрували хатки вже не вперше, з урахуванням збереження тепла та психології котів.

Одна з волонтерів, Аня Василюк, звернула увагу на те, що одне з кошенят потребує ветобстеження і відвезла його до ветклініки Салон для тварин “Добродій”, це вже наше традиційне місце лікування та догляду за нашими зоопарківськими котами. Тепер кошеня в надійних руках, дякуємо!!!

НОВИНА ПРО МУРЧАЛКУ БЛЮ. Під час толоки мені зателефонував чоловік на ім’я Олег, який зацікавився Мурчалкою Блю, яка щойно завершила курс лікування у салоні для тварин “Добродій”. Того ж вечора Олег став її щасливим власником. Він повідомив, що вона виправдовує своє ім’я: мурчальник в неї не вимикається:). Вітаємо обох!

Наша толока закінчилася близько 19:00 — просто стало темно, а з ліхтариками працювати незручно. Ми ще продовжимо, оскільки в плані зробити ГРАФІТІ НА СТІНАХ і багато чого іншого. Зокрема треба влаштовувати кошенят.

До речі, поки ми метушилися та стукали молотками, коти трималися осторонь. Коли волонтери пішли, я залишилася, щоб поспостерігати реакцію котів. Я покликала їх, поторохтіла сухим кормом і вони позбігалися й почали вивчати свій оновлений інтерєр. Безперечно, він їи сподобався!

Дуже-дуже вдячна усім волонтерам, на фото помістилися на жаль не усі. Фото будуть ще надсилатися. Я й не очікувала на таку кількість, це все фейсбук.

Слава Фейсбуку! Волонтерам слава!

Angelina Yar.

Leave a Comment

Filed under Uncategorized, Практичний зоозахист

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.