Олег Андрос. Екологістські рухи в політичному процесі

Спілка вільних журналістів «Природа над усе» представляє Вашій увазі книгу Олега Андроса «Екологістські рухи в сучасному політичному процесі».

Ця монографія, написана на основі кандидатської дисертації Олега, видана у 2012 р. київським видавництвом «Стилос».

Презентація її відбулася 26 липня 2012 р. в Києві,  в Гостиному дворі, на той момент захопленому захисниками київської старовини. Захід пройшов у форматі «питання-відповідь», автор розповів про особливості природоохоронних рухів у Європі на противагу українським реаліям, про формування партій європейського типу «знизу», на основі низових ініціатив. Було обговорено, зокрема, питання про те, як кожна людина може долучитися до природоохоронного руху, та наскільки можна довіряти сучасним політичних партіям в Украні.

Висловлюємо подяку Мистецько-громадському центру «Гостинна республіка» у Гостиному дворі на Контрактовій площі за надану можливість провести презентацію.

Книга доступна для придбання у автора (вартість 30 грн).

Книга доступна для прочитання у форматі “pdf” на ISSUU (лише перегляд) та на сайті СВЖ «Природа над усе» (скачування).

Про автора: Олег Андрос — кандидат політичних наук, випусник Дружини охорони природи м. Києва «Зелене майбутнє», активіст Національного екологічного центру України, заступник голови Спілки вільних журналістів «Природа над усе».

у 2007 році закінчив філософський факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка (спеціальність «політологія»). За фахом – політолог, викладач соціально-політичних та філософських дисциплін. У 2010 р. закінчив аспірантуру на кафедрі політичних наук Київського національного університету імені Тараса Шевченка. У 2011 р. здобув ступінь кандидата політичних наук за спеціальністю «політичні інститути та процеси». Автор понад 20 наукових публікацій у фахових виданнях.

У громадському природоохоронному русі з 2005 р. Автор збірки оповідань у жанрі «фентезі» та «фантастика»  «Тут побували люди» (К.: LAT & K, 2009), повістей «Бездоріжжя» (2006), «Кошаче плем’я» (2006). Співавтор художньої книги «Територія Духу» (у співавторстві з А. Є. Комаровою) та двох природоохоронних посібників.

Про книгу: монографія написана на основі кандидатської дисертації автора, яка створювалася у період активного постання руху «Збережи старий Київ», під час протестів у харківському парку Горького та інших резонансних природоохоронних подій сучасної України. Книга описує ідеологію та особливості структури природоохоронних рухів у Європі та США, процес їх перетворення на політичні партії.

Сайт автора.

Блоги автора: ЖЖ, Сумно?com, Фокус.

Для довідок: androsland at inbox.ru, т. +38(097)502-75-51.

Leave a Comment

Filed under Наше творчество, Олег Андрос

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.