21 березня 2012 р. кияни покарали винуватців вирубки лісу

Несанкціонована вирубка соснового лісу поблизу вул. Ушакова потягнула за собою не лише мирний протест. Акції небайдужих громадян, котрі 21 березня 2012 р. о третій годині дня зібрались висловити незадоволення діями забудовників, передувала акція прямої дії з боку радикально налаштованої молоді.
Місце дії — біля траси Київ-Житомир, недалеко від автокемпінгу «Пролісок» у Святошинськом районі м. Києва.
Про це у блозі на УП пише відомий громадський активіст Ігор Луценко.Близько тридцяти молодих людей, що представилися націоналістами, о пів на третю організованою колоною підійшли до місця проведення будівельних робіт. Робітники саме почали встановлювати будівельний паркан довкола території майбутнього будівництва. Єдина одиниця встановленої на будівельному майданчику техніки, екскаватор, вирівнював ґрунт.

Фото svidomo.org.ua

Буквально за 10 хвилин після появи «народних месників» екскаватор вже палав, паркан був повалений, а дехто з робітників видерся на будівельний контейнер, щоб краще бачити. Нікого не били.

Натомість, потрощивши все, що мало вигляд будівельного інструментарію, молоді люди пішли.

Разом із міліцією, що прибула о третій годині, з’явились і «цивільні» протестуючі з листівками.

Причиною такої радикальності громадян, на думку Ігоря Луценка, стала нахабна діяльність забудовників, котрі 20 березня без жодних дозвільних документів вирізали ділянку лісу на місці звичного відпочинку киян.

«Народ, здається, готовий до радикальних дій», — підсумовує активіст.

Джерело: http://texty.org.ua/pg/news/editorial/read/35541/Tochka_kypinna_Protestuvalnyky_VPeShe_spalyly_budivelnu_tehniku

Leave a Comment

Filed under Без рубрики

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.